söndag 24 oktober 2010

En härlig.....


..... träff med släkten! Vi har ätit gott, bla rökt renkött, svågerns särbo är från Norrland, väldigt gott! Pratat å skrattat och inte minst spelat WII, svärfars särbo var en hejare på Bowling, strike på strike när hon kom på sättet med dosan! Alltid kul att träffas emellanåt alla!
Fick en bild på sms från Gabbe, och nu är han två tänder fattigare, lyckan var stor för nu kommer ju tandfen......
I går åkte jag upp till Arboga och hämtade hem en häst, plockade upp Sarah i Karlstad först, kul att ha någon med sig! När vi kom till Karlskoga satt det en lapp vid väggen om Loppis, vi svängde å skulle bara titta...... ;) men kom ut med en gammal bok till mitt skrivbord och 6 st silverskedar allt för 50 kr! Nu börjar mitt skrivbord att ta form, fortfarande flyttar jag lite fram å tillbaka, allt känns inte som att det hamnat på rätt plats!
Hoppas er helg varit bra!? Min har varit lite stressig men otrolig kul! Kram Iréne

Etiketter:

fredag 22 oktober 2010

Snön ligger vit på......

....taken å endast tomten är vaken! Ja så känndes det i dag på morgonen. Även om jag älskar jul å snö... så är det allt för tidigt än! Är dock en riktig julmänniska, har hela huset fullt med tomtar, köper minst 1 st varje år, gärna flera *ler* har ca 200 tomtar i olika storlekar, de börjar komma fram till advent.
Så här såg det ut över Dalslands enda fjäll, Kroppefjäll, nu under förmiddagen, var så vackert!


En snötyngd ros, nästan nere på marken! Får väl hoppas att det går bort under dagen, vi har ju både båt å brygga kvar att ta upp på Smultronstället!
Är helt själv hemma idag, mannen i huset har åkt till Jönköping och mässan Elmia, maskiner.... jag ska ta tag i lite städning. Och senare under eftermiddagen kommer mina små killar hit en stund med sin mamma, order om Tacos fick mormor ;)!
Hoppas er fredag är bra!? Min känns ganska rofylld! Kram Iréne

Etiketter:

torsdag 14 oktober 2010

I antikaffären.....

.... fann jag denna ljuvliga sak, den var bara min! Har ett "pottskåp" som den ska få äran att stå på, nu fattas bara pottan ;)! Färgen är så ljuv å med ett litet rosmönster på. Ja nu slår antikaffären igen, tråkigt för man har hittat både det ena å andra där. Men vi har två st kvar på orten, så jag klarar mig nog å så en stor loppis ute på bonnvischan med allt.....!

Hos min klätterros finns inte många blommor kvar på men dessa tre små knoppar tog jag in en dag och får njuta av istället!
Känns som en förkylning är på "G", jag brukar skryta med att att aldrig bli förkyld men någon gång måste det väl drabba även mig!?
Nu är jag ledig fram t.o.m måndag men ska hjälpa till på våran hästklubb som har tävling under helgen, brukar sitta i sekretariatet, får väl se om huvudet orkar med när förkylningen nu slagit rot!
Hoppas er dag är skön!? Jag tror att jag tar en bok med mig till soffhörnan! Kram Iréne

tisdag 5 oktober 2010

Min fyrklöver.....

av mina älskade barn! Ingen bor kvar i hemtrakten men som de säger - ni får inte flytta, vi måste få komma hem till Ekholmen! Tänk vad tiden går, känns inte länge sedan de var små å nu stora med eget liv! Men så är ju tidens gång!
Mitt älsta barnbarn 6 årige Gabriel är en liten tänkare å kreativ på många sätt, tavlan här ovanför är hans värk, Gabbe å hans mamma målar mkt tillsammans, och denna tavla förärades mormor!
Idag har jag även haft besök av en god vän, vi har varit arbetskompisar i ca 7 år. Över en kopp kaffe så pratades minnen å mkt skratt fick vi oss till handa! Nu har M slutat inom LSS, så nu träffas vi inte lika mycket men när man inte bor långt ifrån varandra så hålls kontakten levande ändå! Tack M för en trevlig förmiddag!
Här skiner solen, lite blåst men nu blir det nog en tur till Paradiset å rota runt i rabatter å göra dom höstfina!
Hoppas ni har en fin tisdag! Jag är mkt nöjd med min! Kram Iréne

måndag 4 oktober 2010

Denna fina....

grind finns i Stockholm, hos min son Johan och hans sambo Niklas, de har köpt hus och denna grinden möter en när man kommer, de skulle göra en liten renovering, jo pytt, liten blev stor!! Men de har lagt när sin själ i sitt hus å det blir så fint! Johan jobbar som hovmästare på en restaurang i Stockholm, han är som klippt å skuren för det, enligt mamma ;;))! Jag är så otroligt stolta över mina barn, de jobbar, pluggar och driver egna företag. Å älsta dottern har ju givit oss grädden på moset, de två kära småkillarna!
Vi åker motorcykel en del jag å gubben! En fantastisk känsla att sitta där bak som spätta, frihet, alla dofter. Vi gör för det mesta kortare turen men har börjat prata på en längre tur inför nästa sommar, när till Skåne!
Hoppas eran måndag har varit bra! Min har varit lite slö efter helgens jobb! Kram Iréne