tisdag 24 september 2013

En speciell dag!


Hej på er alla goa vänner!
Ja nu sitter jag här igen, kom nästan inte på hur jag gjorde för att komma in på bloggen!!
Idag kom jag nämligen på en sak och det beror på att killen till vänster fyller 9 år idag, mitt barnbarn Gabriel och för 3 år sedan så skrev jag mitt första inlägg här på bloggen den dagen! Grattis till Gabbe och grattis till mig *ler*
 Dessa fyra barnen har förgyllt min sommar emellanåt, när vi har träffas så har vi bara ägnat oss åt dom. Lille Vilgot fick vi rå om helt å hållet själv en helg, helt underbart! Gabbe, Elias och Nellie hjälpte till hela dagen på invigningen av min lilla butik, de bar disk, pajer, kom med rent porslin tillbaka, ja de var så rediga! Älskar dessa ungar gränslöst!
Ja min sommar har huvudsaken beståt av lilla affären, vilken respons jag har fått, jag känner mig lyrisk!  På invigningen bjöd vi på rabarberpaj, trot om ni vill men vi gjorde 20 st..... min mor och mannen i huset bakade hela dagen nya pajer! 
 Lilla cafét var fyllt hela dagen och även ute, fast just denna dag regnade det lite fint, lite typiskt när sommaren för övrigt har varit kanon!
 Folk och bilar strömmade till precis hela dagen, ett tag undrade jag om jag tagit vatten över huvudet, skulle jag klara detta!? Men hade så underbar hjälp av alla barnen min älskade man och min mor och min bästa väninna! 
Ja så har hela sommaren bara rullat på, ibland fick jag inget i magen på hela dagen, fick t.o.m ringa efter mannen så jag fick gå på toa och han fick stå i affären en stund.
 Tiden har då inte ståt stilla denna sommar (fast man kanske skulle ha viljat det med detta härliga väder) den har snarare sprungit iväg!
 Inga husregler har vi följt denna sommar och jag har levt min dröm!
Jag har t.o.m gjort det som står på skifferplattan! Har kunnat varit ledig till och ifrån med hjälp av väninnan och älsta dottern så vi fick åka till sonen i Trosa och vi har fiskat kräftor i Arboga!

Har tillbringat många kvällar på "Smultronstället" och bara kopplat av!

Vi får se hur jag fortsätter, blir kanske något inlägg då å då, för jag känner att jag har saknat er alla goa vänner!
Och ni som inte har varit här kom den 23 nov då har vi julmarknad, vore sååå kul!

Kram Iréne