tisdag 19 juli 2011

På resande fot!

 Hej alla bloggvänner! Denna vecka är jag på resande fot! Vi började i söndags med att åka till Småland med de små killarna och deras mamma, här övernattade vi på en camping, lite städning fick vi börja med....! Vädret blev väldigt fint på kvällen, så grabbarna badade och lekte på lekplatsen som fanns där!
 Sedan gick vi ann i Minigolfen! Gabriel var en riktig fena på detta när han fick in riktiga slag! Mormor däremot förlorade....!
 På måndagen fortsatte vi till resans mål, som var Hige Chaparall! Där fick vi träffa Bröderna Dalton!
 Och även vara med om pang pang och mycket annat i den lilla staden River Side! Och vad spännande allt var! Det var bankrån och förväxlingar på hög nivå! Vad duktiga alla dessa stuntmän/kvinnor är!
 Även en tur på en karusell blev det, innan vi ställde bilen i rätt riktning för hemfärd! Två trötta men lyckliga killar var det som vi trodde skulle slå igen ögonen med en gång... men icke, de hade så mycket att prata om hela vägen hem!
Nu är vi hemma för att packa om och bege oss mot Arboga för några dagar, titta på valpar och lite utflykter står på agendan! Här regnar det och jag försöker klippa gräs emellan skurarna, men nu ger jag upp och sätter mig i bilen! Ha en fin vecka alla! Kram Iréne

Etiketter:

2 kommentarer:

Klockan 19 juli 2011 06:24 , Blogger Vårt röda hus sa...

Här kommer en hälsning från en bloggvän som lyckats med det osannolika. Jag har lyckats med det som inte borde gå, nämligen raderat min blogg!! Jag skulle ju bara radera ett oönskat g-mailkonto... jag tror ju alltid att jag KAN KLARA ALLT SJÄLV!! Denna gång gick det inte... bloggen försvann och går inte att få tillbaka. Vore jag inte gråhårig redan hade jag blivit det nu. Suck!

Har nu öppnat en ny blogg, Vårt röda hus, http://vartrodahus.blogspot.com

Hoppas du hittar till mig igen!

Kram Eva-Mari

 
Klockan 19 juli 2011 11:47 , Blogger Vardag och flärd sa...

Så mycket roligt ni alltid har med era barnbarn, de älskar säkert att vara med er!
Ha en fin Arboga-resa!
Kram Eva

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida