torsdag 15 september 2011

Mina små!Hej alla bloggvänner!
Här i familjen går nu alla i spänd förväntan, om 4 veckor så får vi ett barnbarn till och Gabbe å Elias en kusin! När vi en gång pratade om vad det kunde bli, så trodde Gabbe på en kille, mormor på en tjej och spjuvern Elias på ett barn.....;)!
 Tänk vad tiden går fort, nu är dessa pojkar 7 å 4 år, Gabbe har börjar första klass och skriver siffror å bokstäver som bara den! Elias har börjat på nytt dagis, där han är äldst och det påpekar han väldigt ofta för storebror!!
 Dessa killar älskar allt som har med robotar att göra, ja inte förstår mormor alla namn och vad dessa figurer gör, men kul har killarna!
 Som jag skrev förut om spjuvern Elias, så är han faktiskt det! Här om dagen hade Gabbe en kompis med sig hem från skolan, Elias kliver fram å säger - Hej, vad heter du? Jag heter Elias å är tokig.......! Hihi stakars kompis höll nästan på att gå där ifrån! Ja mycket roligt får man höra från dessa grabbar men det bästa är när man kommer och får en kram å de säger - mormor vi älskar dig!
Här njuter Gabbe på altanen på " Smultronstället " där de älskar att vara!
Ja nu väntar vi på att ta emot ett nytt litet barnbarn, vad det blir spelar absolut ingen roll, bara allt går bra!

Idag fick jag ett städryck, börja å slänga massa saker och hamnar jag där så åker mycket ;), garderober å skåp är riktigt välstädade och fina nu! Lite nya gardiner har kommit upp oxå, boar in hösten nu! Här har varit fint väder idag, lite sol och ganska varmt, skönt!
Glöm nu inte min utlottning, firar ju snart 1 år här på bloggen! Kolla under etiketter och tävling!
Kram Iréne

Etiketter:

7 kommentarer:

Klockan 15 september 2011 09:16 , Blogger Elzie sa...

Nog är det goa de små barnen alltid. Och så kul med ett till snart. Och ur barnamun... osv kommer ju alltid sanningar sägs det, haha.
Hoppas du har en bättre kväll än här. REgnet står som spö i backen. Usch, nu är jag trött på regnet efter att ha haft det hela veckan.
Kram Elzie

 
Klockan 15 september 2011 09:54 , Blogger Elzie sa...

Tack detsamma.
Kram Elzie

 
Klockan 15 september 2011 11:18 , Blogger Vardag och flärd sa...

Du har så fina barnbarn, det är en välsignad gåva! Och jag förstår att du väntar spänt på nästa lilla barnbarn.
Så skönt att vara i rensartagen, det skulle jag också vilja ha tid med.
Kram Eva

 
Klockan 15 september 2011 13:22 , Blogger Vitt hus med svarta knutar sa...

Livets efterrätt brukar de kallas barnbarnen...och visst är det så...Såg en man idag som böjde sig över en liggvagn. Han sa med stolthet i rösten "-Jaså du skulle skoja med morfar du" och ifrån vagnen hördes ett glatt joller. Morfar var alldeles omedveten om att flera runt omkring stod eller gick runt med leenden på läpparna=) Sen när barnbarnen blir större är det så härligt att höra alla de där underfundigheterna som de uttrycker.

Ha en fin fin fredag!
Kram,
Regina

 
Klockan 16 september 2011 12:46 , Blogger hemtrevnad marie sa...

Hej vännen!!
Tack för beställningen av boken, och du är mera än välkommen till butiken:)!
kraam

 
Klockan 16 september 2011 22:48 , Blogger Vårt röda hus sa...

Så härligt att du går i väntans tider;) Finns inget bättre än barnbarnen och deras underfundiga kommentarer! Lycka till!!

Klart jag vill vara med och fira din ettårsdag!

Kram Eva-Mari

 
Klockan 17 september 2011 07:19 , Blogger Vitt är vackert sa...

Sikka söta busungar! så spännande med en liten kusin!! :) Tusen tack, det var inte svårare än så med google-kontot alltså. :) Hoppas allt är bra, så fina grejer du gjutit i betong! Måste få tummen ur och prova det jag med. å det röda skåpet... -va snyggt det blev i vitt!!

Ha det fint!
Kram Ellinor

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida